Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΦΗΝΑΚΙΑ !

- Υποτελή χαρακτήρισε τη Ντορα στον Ερντογαν ο Βύρων Πολύδωρας .
Δεν είναι μόνο η Ντορα φίλε Βύρωνα , εμείς το συμπεράναμε από τότε που αναγκάστηκε ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Κ. Παπαδόπουλος να καταφύγει σε δημοψήφισμα για να αποφύγει το σχέδιο Αναν στο οποίο συμφώνησαν και ο Γιωργάκης και ο Κωστακης . Τώρα με το δίδυμο Ντορα – Χριστόφια τα πράγματα είναι πιο εύκολα και ο Ερντογαν θα Πηδάει απ τη χαρά του ( μεχρι να πη…. Και την υπόλοιπη Κύπρο ! )


- Το ΜΠΟΥΜ το περιμένανε οι τσάροι της Ευρωπαϊκής οικονομίας , γι αυτό έδιναν και οδηγίες στους δυνατούς της Ευρώπης , τους ηρθε όμως κομματάκι νωρίτερα.


- Υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι δεν είχαν επενδύσει Ελληνικές τράπεζες στους Αμερικάνικους κολλοσους ;
Απλά προσπαθούν να δείξουν ψύχραιμοι για να μη πανικοβληθει ο κόσμος και προβεί σε μαζικές αναλήψεις καταθέσεων , πράγμα που οι δικές μας τράπεζες σαφώς δε θα το άντεχαν και θα είχαμε και εδώ τα ΜΠΟΥΜ . . . .ΝΩΡΙΤΕΡΑ !
Τα επιτελεία όμως των τραπεζών ξεκίνησαν ήδη τις έκτακτες συνεδριάσεις .
Λέτε να μας κρύβουν κάτι ;


- Πάντως υπάρχει Θεός !
Η Lehman Brothers πήγε να τα μαγκώσει από από φουκαριάρηδες που ονειρευόντουσαν ένα σπιτάκι και να εκμεταλλευτή την ανέχεια τους με υψηλοτέρα επιτόκια . Γι αυτό δεν άργησε το αστροπελέκι !

- Πως τα πέρασε όμως τα φορομπηχτικά μέτρα ο Αλογοσκουφης ε!!!
Μέσα σε όλα είπε ότι θα θεωρηθούν και οι πιστωτικές κάρτες τεκμήρια , για να αντιδράσει ο κόσμος ,και να πει στη συνέχεια ότι το συγκεκριμένο το αποσύρει .
Αυτά που ήθελε όμως να περάσουν πραγματικά τα πέρασε . Πανέξυπνος .

- Θα σας πιάσω το κωλο , θα σας βάλω και λίγο δάχτυλο !
- Δάχτυλο ποτέ !!!
- Καλά θα σας πιάσω τότε μόνο το κωλο !



- Μόλις βγήκαν τα Γκάλοπ , οι φίλοι στο ΠΑΣΟΚ μονιάσανε , ακόμη και ο Σημίτης με το Γιωργάκη.
Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΝΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ !



- Είδατε τα πρωτοσέλιδα χτες ;
O κόσμος χάνετε και οι φυλλάδες της Νουδουλας έλεγαν για ασφάλειες που αναζητούν κληρονόμους κάποιων Ελλήνων που δικαιούνται κάποια εκκατομυρια ευρώ από το . . . . .. . 1913 !
Τρέχουν τώρα οι αφελείς και ψάχνουν τους τάφους των προγόνων να βρουν της συμβάσεις !
Βρε όρνια , τα γράφουν για να αποφύγουν να γράψουν για την επικαιρότητα η οποία καίει ( τους ιδίους και αυτούς που γλείφουν )

Δεν υπάρχουν σχόλια: