Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ !

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται μπερδεμένος με της εντολές που δίνει .
Στην αρχή και αφού έχει υποστηρίξει το φίλο Βουλγαρακη , του ζητά να “Αυτοκτονήσει “ όπως και έγινε μετά πολλών συγκινήσεων ( ειδικά στο σημείο που υπαινίχθη για το για το πεντακάθαρο της συνειδήσεως του ! ) .
Παρολες τις Μπαρολες , ο κόσμος δε μάσησε και έφερε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ 2 μονάδες μπροστά στης δημοσκοπήσεις ( Αυτές άραγε ποιος τις πληρώνει , μέρα παρα μέρα ; )
Υστέρα “ Παραιτησε “ τη φίλη Μαρα ,για να εκτονωθεί το κράξιμο ,αλλα ακόμη κρατάει τη Σάρα και το κακό συναπάντημα , πράγμα που όσο και να το μετράει δε του βγαίνει το πανί βρακί ! Αν συνέχιση να προσπαθεί να πείσει το κόσμο για το άμεμπτο του χαρακτήρα του , θα μείνουν μόνο κανα δυο να πάνε για το κεμπαπ της παρηγοριάς στου Μπαϊραχτάρη .Βλέπει ότι ο κόσμος είναι ένα βήμα πριν την επανάσταση και το γιαουρτωμα , αφού απ τη μια οι εν ψυχρό κλοπές και απ την άλλη τα φορομπηχτικά μέτρα , έχουν κάνει το μάτι της πλειοψηφιας των Ελλήνων να γυαλίζει !
Άρχισε λοιπόν να ρίχνει γέφυρες εμμέσως προς κάθε κατεύθυνση για συνεργασίες για να μοιραστεί το . . . . Γιαούρτη ! Ακόμα και ο Γιωργάκης όμως , που ακόμα πολιτικά δεν έχει αρχίσει να τρωει ξηρά τροφή ( τρωει μόνο γιαούρτη , αλλά αποφεύγει τον κεσέ ), του έστειλε τη χυλόπιτα με τον Παπαντωνίου , ( Θέλει να πιστεύει ότι θα κυβερνήσει μόνο του το καημένο ! )
Για το Τσιμπρα , παρόλο που είχε τις αναστολές του , τα έριξε ευθέος , αλλά σε αυτή τη πλειοδοσία το πρώτο λόγω τον έχει το ΠΑΣΟΚ αφού από εκεί του έχει έρθει το διψήφιο ( Τα υπόλοιπα τα έχουν δώσει οι φίλοι χρήστες και τα Πακιστανα )
Τι του έμεινε ; O φίλος Καρατζαφερης , τον οποίο βέβαια δε θέλει ούτε να τον βλέπει , ούτε να τον ακούει , ούτε να τον μυρίζει ! Μπρος όμως στη δόξα τι είναι ο πόνος . Αυτό το Deal δε θα κλείσει εύκολα αφού ο “ τύπος” είναι “έμπορος” και για να κάτσει θα απαιτήσει τουλάχιστον 4 Υπουργεία και ένα άμεσο ξεσαβούρωμα τις Νουδουλας ως καπάρο !
Καλή η τακτική του Καρατζαφερη αλλά ξεχνάει ότι μπορεί μεν το γιαουρτωμα να πάρει αναβολή η και να αποφευχθεί , την επερχόμενη χλαπάτσα όμως δε τη γλιτώνει με τίποτα και μιλώ για την διεθνή οικονομική κρίση που έρχεται σύντομα και κατά δω. ( η οικονομική κρίση που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι τεχνίτη , λόγω αρπαχτων , και καθαρά εγχώρια ) Αυτή η κρίση δε θα περάσει αναίμακτα γιατί όσο και να φωνάζει ο Αλογοσκουφης για οχυρό της οικονομίας , τα ταμεία τα έχουν αδειάσει και το οχυρό θα βγει άχυρο !
Εγώ θα συμβούλευα το φίλο Καρατζαφερη να κάτσει προς το παρόν στα . . έδρανα του και απλά να συνεχίσει το πριόνισμα κοιτάζοντας ταυτόχρονα να ανοιχτεί περισσότερο προς το κόσμο . Οι Εκλογές θα γίνουν , θα ξαναγίνουν , θα ξαναγίνουν (μέσα στον επόμενο χρόνο ) και αν πλησιάσει περισσότερο το κόσμο θα ανεβαίνει τα σκαλιά (ποσοστά) πέντε , πέντε ! Απ κει και πέρα . . . Ας βρει στελέχη !



Ένας Νεοδημοκρατης

Δεν υπάρχουν σχόλια: