Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ !

“ Κατά καημένη Ρούμελη τι σου έμελε να πάθεις “

Παρακολουθώ τις απανωτές φάπες που έρχονται από ΜΜΕ , Εισαγγελείς , Κυβερνητικά στελέχη και βασικά από το κόσμο ,μέσο τον γκάλοπ , και η μόνη διαπίστωση είναι ότι όλη αυτή η καταιγίδα τις φάπας ,ξεσπάζει τελικά σε ένα άνθρωπο ανήμπορο, μικρό και αδύναμο έστω και να μιλήσει .
Αυτό το δυναμικό προφίλ του ανθρώπου που επιβάλετε με μια κουβέντα και που έδειχνε ότι μπορεί να βοηθήσει Έλληνες , που δεινοπαθούσαν για πολλά χρόνια , έδωσε τη θέση του στη κακομοιριά και την απόλυτη αδυναμία να πει έστω μια καταδικαστική λέξη για όσα σκάνδαλα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες.
Ηρθε και το κερασακι , δια τις παρεμβασεως Σανιδα ,το οποιο μεσα σε αυτή τη καταντια που περιεπεσε , πήρε ακόμα και το σώβρακο του , αφού μια μέρα μετά τις δηλώσεις τις Δ.Ε.Θ., Τον ξεγύμνωσε ενώπιον 10 εκ. Ελλήνων.
Προσπαθώ να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού και σκέφτομαι ότι , εάν άφηνα τις καταστάσεις να με φέρουν σε τέτοια θέση , θα αυτοκτονούσα και σωματικά
( πολιτικά αυτοκτόνησε στη Δ.Ε.Θ. )
Ο Έλληνας ,φίλε μου , έχει λεβεντιά και θάρρος .
Αν από τη πρώτη στιγμή είχες πει “ουστ” στα πρώτα λαμογια ,θα είχες πάει μεν σε εκλογές , θα γύριζες όμως με τουλάχιστον 3% παραπάνω. Τώρα ποιον να πρωτομαζεψεις !
Προτιμάς να ζεστάνεις τη καρέκλα όσο περισσότερο μπορείς κι ας γνωρίζεις ότι σύντομα θα σε αφήσει και αυτή , δείχνοντας , σε αυτούς τους δύσκολους για το λαό καιρους , και δειλία. ! Να παρουσιαστείς και να πεις μια κουβέντα έστω σε αυτούς που σε υποστήριξαν , έστω ένα “ Συγνώμη “
Οι δρόμοι τώρα είναι δυο , πιστεύω , : Η μπαίνεις μες τα όλα , και κάνεις αυτό που έπρεπε να κάνεις μήνες τώρα , Η περιμένεις αυτό να το κάνει ο Λαός συντόμως και να πάρει η ¨μπάλα ¨και εσένα με τη κατηγορία του συνεργού.
Δε θα έπρεπε κανονικά να σπαταλήσω καμιά γραμμή αυτού του Blog για αυτό το θέμα , όμως η κατάσταση που έχεις βρεθεί , μου προκαλεί πραγματικά οίκτο.
Είσαι Έλληνας , φέρσου και σαν Έλληνας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: